Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пффф ... ходих да ритам днес и съм се надъхал ...
    Ш' ва скъсам у нЕделя ...
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• ok.......вземи едни карти
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

• или табла..........
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ш' ви кажа аз ... само да се съберем хора за 2 коша
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• колко хора се очертават за неделя?
            много ми се играе, въпреки, че все още се лекувам от нещо грипоподобно...
            Alfa Romeo Corsswagon
            Aprilia Tuono RSV

Comment

• Ми надявам се да дойдат повечко, ама май пак ще сме малко ...
              Който реши ... добре дошъл ... пък и аз още изхвърлям цифки

Comment

• абе за неделя да вербувам ли двама дихатели, или ще си метаме четиримцата, както сме си свикнали?
                Alfa Romeo Corsswagon
                Aprilia Tuono RSV

Comment

• Взимай, взимай ... то се очертава да е за последно

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Взимай, взимай ... то се очертава да е за последно
                    Що така?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Аз и тази седмица няма да идвам, но от следващата ще сме 2плюс.... Малко е сезона на гриповете и минусовите темп. и на това го отдавам аз липсата на хора ?!?!
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

• момчета сериозно, ако някой мисли да идва и е сериозен нека да пише тук още тези дни, за да се направят някакви елементарни сметки,защото тази Неделя трябва да кажем на човека какво ще прави за месеца напред.Залата е по-добре като терен от предната.Съблекални и душове не знам на какво ниво са, но пък преди нас играе женския отбор по баскет така че някой може да си хареса нещо за вкъщи Нека всеки драсне по един ред, ако залата е проблем.Аз лично съм готов и към старата зала да се върнем, ако пак ще се получат игри, въпреки че пак казвам - тази е по-добра, според мен.И повтарям - тази НЕДЕЛЯ се решава какво ще се прави със залата за предстоящия месец !
                        Last edited by sen7; d.m.y г., 14:35.
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

• за довечера не съм сигурен на 100%. иначе за следващия месец мога да платя за целия - независимо колко ще идвам.
                          Alfa Romeo Corsswagon
                          Aprilia Tuono RSV

Comment

• Едва дали ще продължаваме, защото ... едва дали ще се съберем ...
                            Сигурни, постоянни сме 5 човека само ...
                            Жорката, аз, Евгени, Марто и Оги ...
                            Днес ако има новодошли, ще се говори за февруари ...
                            7 часа съм на Омв-то ...

Comment

• Промяна в плановете, гайс
                              Намират се сериозни момчета, които да заменят несериозните.
                              13.02.2011г. от 19 : 30 - Стадион Локомотив.

П. С. Жорка -

Comment

• Alfa Romeo Corsswagon
                                Aprilia Tuono RSV

Comment

Working...
                                X